Vi tilbyr møbler fra Hjelmeland, Tonning & Stryn og Sitwell/Hoff

romersholm sofa i flammebjerk fra norske tonning & stryn, classic møbler, møbler, interiør, norsk designNår du velger et norskprodusert møbel, kan du være trygg på at de holder et svært høyt kvalitetsnivå. Hos disse produsentene kommer ikke møblene fra et samlebånd, alle er laget med kjærlighet for møbelfaget og godt håndarbeid.

Tonning & stryn – alt begynner med trevirket

I 2013 slo møbelprodusentene Stryn Møbelindustri og Tonning Møbelfabrikk seg sammen. Førstnevnte startet opp i 1939, mens Tonning startet opp i 1946, begge har produsert møbler i Stryn i flere tiår.

«Men vi likar å seie at historia vår byrjar med trevirket, heilt frå si spede spire i skogen, og at den held fram ved at menneskjer sit i, tek på, kviler i eller et ved eit ferdig møbel. Ei historie som i begge endar er tidlaus».

Tonning & Stryn fokuserer på tre, og velkjente råmaterialer med egenskaper det tar tid og kunnskap å bli kjent med. Deres håndverkere har dyp interesse for trevirke, og i samarbeid med norges beste møbeldesignere lager de møbler med varig verdi.

Fra Tonning & Stryn finner du blant annet den ikoniske Rosmersholm serien, som har stått i norske hjem i årtier.

victore hvilstol, fotskammel, regulerbar stol, sitwell, møbler, lenestol, classic møbler, vestby, fredrikstadHvilestoler og sofaer fra Sitwell

Sitwell har i mange tiår utmerket seg som en norsk produsent av sofaer, hvilestoler og armstoler til kvalitetsbevisste kunder.

Møblene blir produsert på Sunnmøre, og har fokus på god og riktig sittekomfort. Hos Sitwell kan du få en rekke valgmuligheter, blant annet farge på treverk, kvalitet og farge på tekstiler.

Sitwell tilbyr også Hoffkolleksjonen, som kanskje er noe av det ypperste innen stoppede møbler i Norge i dag. De har de strengeste krav til kvalitet og detaljer, og tilbyr stor grad av valgfrihet i valg av møbler.

Se Classic Møblers utvalg av møbler fra Sitwell/Hoff her.

Hjelmeland bruker de beste råmaterialene og har strenge kvalitetskrav

Hjelmeland benytter seg av de beste råmaterialene og de beste fagfolkene i sin produksjon. De har strenge kvalitetskrav til sine møbler, noe som gjør at du får et møbel som varer. Møblene produseres i Ålesund, og møblene er både miljøvennlige og kortreiste.

Her kan du se et utvalg av våre klassiske og tidløse møbler fra Hjelmeland.

Muligheter for unik skreddersøm

Sofaene og lenestolene fra våre norske produsenter kan alle fåes på spesialbestilling. Du kan skreddersy din helt egen løsning både når det kommer til spesialmål og stoff. Du har uendelige valgmuligheter, som du ikke finner mange andre steder.

Lyst på interiørinspirasjon? Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

Stoff av høy kvalitet fra norske Innvik Sellgren

Innvik Sellgren er en av skandinavias ledende produsenter av høykvalitets møbeltekstiler.

De har en klar strategi på å utvikle og produsere møbelstoff ved bruk av naturfiber som ull, lin og viscose, og har vunnet «Merket for god design» hele fem ganger.

Om du har et eget stoff du ønsker å trekke sofaen i, kan dette også la seg gjøre.

Besøk våre butikker i Vestby og Fredrikstad

Classic Møbler har to store butikker både i Vestby og i Fredrikstad. Her finner du alt innen møbler, hagemøbler og interiør. Kom gjerne innom for en titt, vi hjelper deg gjerne med å innrede ditt hjem.

Finn kontaktinformasjon og kart til våre butikker her.