Vi har hagemøbler til våren

Trenger du hagemøbler til 17. mai eller konfirmasjon?

Go table_copenhagen chair_cane-line_classic møbler

Classic Møbler i Vestby og Fredrikstad har utemøbler for enhver smak, året rundt. I Vestby har vi også en helt egen hagebutikk, hvor du kan se vårt utvalg av spisegrupper- og stoler og tilbehør til uteplassen som hengekøyer, parasoller, paviljonger, putekasser, solsenger og levegger.

Prisene du finner her er stort sett for hele grupper, men de fleste møblene kan kjøpes separat.

Synes du det er vanskelig å finne hagemøbler utenom sesong?

Vi har utstilte hagemøbler hele året, ikke bare i sesong. Mange synes det er vanskelig å finne hagemøbler på høsten og vinteren, men vi har forståelse for at behovet kan melde seg hele året.

Vi har utemøbler for privatpersoner, kafeer, restauranter, barer, borettslag og alle andre som ønsker å skape et harmonisk uteområde for de som bor der eller gjester og besøkende.

Slik velger du riktige hagemøbler :

1) Tenk over bruken

Skal hele familien samles rundt bordet til grilling i hagen, eller ønsker du hovedsakelig å sole deg på terrassen? Velg møbler etter dine behov og ønsker.

2) Hagemøblenes funksjonalitet

Ønsker du deg møbler du enkelt kan flytte rundt, eller tenker du å la bordet stå hele året? Aluminium er et lett og vedlikeholdsfritt materiale som lar deg løfte, stable og flytte møbler enkelt.

3) Undersøk møblenes behov for vedlikehold

Hagemøbler i tre krever rengjøring og olje et par ganger per sesong. Kunstrotting derimot er tilnærmet vedlikeholdsfritt og klarer seg fint med å bli spylt litt med hageslangen om det blir skittent.

Møbler fra Sundays

Copenhagen rocking chair_cane-line_classic møbler

Den norske møbelprodusenten Sundays lager møbler som kombinerer værbestandige materialer med godt design. Møblene er laget i formstøpt skum, og med aluminiumsramme. De tåler å stå ute hele året,  i all slags vær. Putene er formstøpt med selvdrenerende skum og kan ligge ute hele sommeren.

Se alle våre utemøbler fra Sundays her.

Velg et hagemøbel fra Hartman

Velger du et hagemøbel fra Hartman, får du ikke bare et premium produkt, men også en premium garanti og service.

Se alle våre hagemøbler fra Hartman her.

Eksklusive dansk-designede utemøbler fra Cane-Line

Danske Cane-Line har designet og produsert hagemøbler i over 25 år. Deres designfilosofi er: «Hver design er laget med skandinaviske sommerdager og netter på netthinnen. Vi vil gjerne invitere deg til et rikt uteliv, hvor våre hagemøbler setter den rette stemningen.»

Se alle våre møbler fra Cane-Line her.

Er det noe du ikke finner i butikkene våre?Parc benk_caneline_classic møbler

Er det noe du ikke finner? Fra våre leverandører kan vi bestille det aller meste. Vi kan bestille varer fra alle våre leverandører, så om du finner noe hos de du ikke finner i vårt sortiment bestiller vi det selvsagt for deg.

Ønsker du hjelp til å gjøre ditt uteområde harmonisk?

Vi kan sende en interiørkonsulent hjem til deg som kan hjelpe deg med å innrede din uteplass, balkong eller terrasse.  

Eller kom innom en av våre butikker i Fredrikstad eller Vestby, og få god hjelp til å innrede ditt uteområde, og få gode tips og råd til hva som kan passe dere.

Lyst på mer interiørinspirasjon? Følg oss både på Facebook og Instagram!