Stor kampanje på sofa og lenestoler

Vi kjører stor kampanje på noen av våre mest populære stuemøbler. Blant annet er Lancaster sofa satt ned med 60% og Cambridge selges med 50% rabatt.

Ryvingen_3-seter_classicmobler.no
Ryvingen 3-seter, kommer i sjøgrønn, mørk- eller lys grå.

Se vårt kampanjetilbud på salonger, hjørnesofaer og lenestoler her.

2- og 3-setere til knallpris

De stilrene 3-seterne Ryvingen og Songvår kommer i flere farger, og passer inn i alle hjem. Ryvingen kommer i sjøgrønn, mørk grå eller lys grå og er satt ned til 4.990,-. Med Ryvingen følger også en matchende lenestol i samme farger, til 2.590,-.  

Klassiske og retroinspirerte Songvår 3-seter får du for 3.990,-. Disse sofaene kommer i mørk grå, lys grå eller sjøgrønn. Passer for deg som vil ha en moderne eller retro stil.

Songvår_3-seter_classicmobler.no
Songvår 3-seter.

Songvår kommer også som 2-seter og passer i mindre rom eller som et tillegg til 3-seteren. Kampanjepris: 2.990,-.

Modulsofa til 5.990,-

Lancaster modulsofa er en av våre bestselgere og med sine rene linjer passer den inn i alle stuer. Lancaster kommer både i grått og taupe, og har målene 277 x 230 cm. Nå er det 60% på hjørnesofaen, og er satt ned fra 14.990,- til 5.990,-.

Lancaster_classicmobler.no
Lancaster hjørnesofa i grått eller taupe.

Cambridge hjørnesofa for deg som er opptatt av komfort

Cambridge hjørnesofa med justerbar rygg passer for deg som ønsker maksimal komfort og avslapping. Sofaen passer perfekt i tv-stua og rommer hele familien. Nakkeputene er justerbare, og hvert familiemedlem sitter godt i den romslige sofaen.

Kommer i både grått og taupe, og selges til 50%. Begge farger er på lager for omgående levering, pris 7.490,-.

Kjøp med en hvilestol til sofaen din

Når du får avslag på sofaen, kan du få råd til en matchende lene- og hvilestol også.

Tor lenestol kommer i tre farger.

Ryvingen lenestol kommer i tre farger, og passer perfekt til sofaen, eller til en koselig lesekrok. Kampanjepris: 2.590,-. Går du for Ryvingen sofa og to stoler blir prisen 10.170,-.

Tor lenestol er en retroinspirert lenestol- og suppleringsstol som passer inn i de fleste hjem. Kommer i mørk grå, lys grå eller sjøgrønn med lyse treben.

Mer salg og flere utstillingsmodeller til kampanjepris i butikken

Vi har flere sofaer i ulike stiler og i alle prisklasser på kampanje. Se vårt utvalg her.

I butikkene i Fredrikstad og Vestby har vi også flere utstillingsmodeller du nå kan få til redusert pris. Besøk oss i dag!