Om oss

Classic Møbler selger møbler, hagemøbler og interiør og består av tre møbelforretninger; to butikker i Vestby og en i Fredrikstad.

om oss, classic møbler, vestby, fredrikstad,

Classic Møbler

Classic Møbler ble etablert i August 1999 i Ski av Bente Gorseth. Det begynte som en hobby, men fort utviklet det seg til noe mer enn det. Senere åpnet Classic Møbler opp en forretning i Fredrikstad og i 2010 flyttet hovedbutikken fra Ski til Vestby. I dag består Classic Møbler av en butikk med interiør og møbler og en hagemøbelbutikk i Vestby, og en kombintert møbel, interiør og hagemøbelbutikk i Fredrikstad.

 

Kvalitet, komfort og varighet

Vi er genuint opptatt av å ha høy kvalitet på våre møbler og hagemøbler. Her på våre nettsiden kan du gjøre deg kjent med hvilke leverandører vi forhandler.

Hva kan våre kunder forvente av oss?

Vår filosofi er at kvalitet og service er de viktigste faktorene for at du som kunde skal bli fornøyd. Ved å handle dine møbler og hagemøbler hos oss får du med kunnskap på kjøpet. Vi garanterer deg et trygt og godt resultat. Våre leverandører er grundig vurdert og kvalitetskontrollert slik at vi er trygge på at du som kunde skal bli fornøyd.

Vi kan tilby hjemmebesøk, interiørkonsulenter, en kombinasjon av dine ønsker og vår kunnskap om produktene. Har du noen spesielle ønsker? Sammen fine vi de gode løsningene!

Hvem handler hos Classic Møbler?

Våre kunder er både privatpersoner og bedrifter. I tillegg tilpasser vi også møblene til bruk i institusjoner og offentlige bygg, samt steder som parker, torg og borettslag.

Møbler og interiør, Vestby: 64 87 74 00
Hagemøbler, Vestby: 414 87 397
Møbler, interiør og hagemøbler, Fredrikstad: 69 35 29 00

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG HANDEL!

fasade-classic-mobler-avd-fredrikstadfasade-innemobler-vestbyfasade-hagemobler-vestby

Video Vestby hagebutikk