Lysekroner

Lysekroner er klassiske og kan virkelig sette prikken over i’en i et rom. De passer godt i spisestua, men hva med å henge en på badet over badekaret, eller på soverommet?

Classic Møbler tilbyr både tradisjonelle og mer moderne lysekroner, i alle prisklasser.

Vi kan bestille lysekroner fra leverandør

Classic Møbler er forhandler for A-Grossisten, og kan bestille fra hele deres sortiment. Vi har til enhver tid et utvalg av lysekroner i våre butikker i Fredrikstad og Vestby, men om det er noe du ikke finner, kan du gjerne ta en titt på A-Grossistens nettsider, og vi kan bestille for deg. Se A-Grossistens utvalg her.

Lysekroner i alle prisklasser

På lager nå har vi både lysekroner til 72.400,- og til 2.850,-. Hos Classic Møbler finner du lysekroner for alle budsjetter og stiler.

Lysekroner til under 5000

For deg som ønsker en rimeligere lysekrone har vi to inne i butikk nå. Lysekrone «Paraply» er en nydelig og dekorativ lysekrone, med lys i midten. Pris: 2.850,-

Den moderne lysekronen «Oksana»», skiller seg fra resten av sortimentet vårt. Den er stilren og moderne, og koster 4.790,-

Lysekroner under 10.000

Vi har et godt utvalg for deg som ønsker å bruke mellom fem og ti tusen på en ny lysekrone. Lysekronen «Blanka» skiller seg fra resten med detaljer i gull og lekre krystaller. Prisen er 7.490,-. Lysekrone «Creme» fra Casanova koster 8.920,-.

«Heidi» lysekrone er rund i formen, og har en høyde på 65 cm. Pris: 8.990. «Heidi» finner du utstilt i butikken vår i Vestby.

«Moose» skiller seg definitvt ut fra alle andre, ved å være utformet som elghorn. Pris: 9.990,-

Finn en lysekrone som passer for ditt hjem

Lysekronen i den høyeste prisklassen koster 72.400,-. «Serafina» er en elegant lysekrone i messing og krystall, med 12 lys.

Vi er forhandler for A-grossisten, og kan bestille fritt fra deres utvalg om det er noe du ikke finner i våre butikker. Besøk oss i Vestby eller Fredrikstad og finn din nye lysekrone!

Ta kontakt med oss i dag, dersom du har spørsmål rundt interiør eller belysning.