Hagemøbler hele året hos Classic Møbler

Lille hagemøbler, classic møbler, vestby. fredrikstad, hagemøblerVi tilbyr hagemøbler hele året, og har utstillinger både i vår butikk i Fredrikstad og i Vestby. Vi har utemøbler av god kvalitet til privatpersoner, bedrifter, borettslag, hytta, vinterhagen eller sommerhuset.

I Vestby har vi egne lokaler for hagemøbler, her finner du en rekke hagemøbler året rundt – med gode vinterpriser på utvalgte modeller!

Vi har et enormt utvalg innen utemøbler

Hos Classic Møbler finner du et enormt utvalg av kunstrotting, tremøbler, aluminiumsmøbler, telt og paviljonger. Sliter du med å finne fine utemøbler utenom sesong? Besøk oss i Vestby eller i Fredrikstad.

Vi har alt fra cafè-sett til store spise- og sofagrupper, ørelappstoler, kunstrottingstoler, solsenger, bord og stoler. I tillegg kan vi tilby en mengde FSC-godkjente teakmøbler.

Har du innglasset balkong eller hagestue?

Vi har et av norges største utvalg av kvalitets-hagemøbler til konkurransedyktige priser. Er du så heldig å ha innglasset balkong, hagestue eller en vinterhage, kan du sitte ute året rundt.

Om du akkurat har kjøpt ny bolig med innglasset balkong, er du hjertelig velkommen til å ta en titt på vårt utvalg slik at du kan ta i bruk din balkong med en gang.

Lyst på interiørinspirasjon? Følg oss gjerne på Facebook og Instagram!

Norske hagemøbler fra Sundays

Vi tilbyr hagemøbler fra norske Sundays. Alle hagemøblene er produsert i norge, og er laget av aluminium med unikt design og kvalitet. Ideen var å lage hagemøbler med et skandinavisk utseende som var både værbestandig og funksjonelt.

Putene er formstøpt med selvdrenerende skum, som gjør at de tåler å ligge ute hele sommeren.

Premium hagemøbler fra HartmanYasmani spisebord Ayanna stol_hartman_classic møbler

Hartman er en av europas største leverandører av hagemøbler. Møblene er laget av materialer av høy kvalitet og mer stor presisjon og nøyaktighet.

Eksklusive danske hagemøbler fra Cane-Line

Danske Cane-Line har designet og produsert hagemøbler i over 25 år. Deres hovedfokus er komfort og unik kvalitet, samtidig som de har respekt for miljø og mennesker i sin produksjon.

Slik oppbevarer du hagemøbler gjennom vinteren

Kjøper du hagemøbler av god kvalitet, kan du la møblementet stå som det gjør hele året. Mange tror at hagemøblene skal stilles på hodet, men dette kan faktisk ødelegge møbelet. Ved å sette stoler opp ned, vil det danne seg kondens i rørene som kan sprenge rammeverket ved minusgrader. Ved å la de stå på vanlig måte, vil kondensen renne ut gjennom bena.

Conic sofabord_cane-line_classic møbler

Ønsker du å dekke til møblene med møbeltrekk eller presenning, bør dette festes feks med tau for å unngå at møblene ikke får gnisningsskader på kunstrottingen eller aluminiumen. Flere av våre leverandører anbefaler å ikke dekke til møblene om vinteren for å unngå dette.

Derfor kan du la våre hagemøbler stå ute hele året, uten å tenke mer på det.

Hos Classic Møbler får du tilbehør til uteplassen din

Vi tilbyr ikke bare hagemøbler, men alt du trenger til uteområdet ditt.

Besøk våre butikker i Vestby og i Fredrikstad. Vi holder åpent mandag til fredag 10-18, og lørdag 10-15.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål rundt hagemøbler!