Du rekker fortsatt å få ny sofa til jul!

Hos Classic Møbler rekker du fortsatt å få ny sofa til jul om du bestiller innen 1. desember.

Vi har avtale med flere av våre produsenter, og har også et godt utvalg på lager.

Vi har alle modeller inne, besøk gjerne butikkene våre i Vestby eller i Fredrikstad. Her finner du kart og kontaktinformasjon til begge butikker.

Velg norsk kvalitet fra Hjelmeland

Hjelmeland er en norsk, anerkjent produsent av miljøvennlige og kortreiste kvalitetsmøbler. Alle møbler produseres i Ålesund. Hjelmeland har produsert sofaer i over 60 år, og møblene er laget i de beste materialene, med strenge kvalitetskrav.

Hos Classic Møbler kan du få en skreddersydd Hjelmeland-sofa. Du kan skreddersy både måltilpasning og tekstiler helt etter dine ønsker.

Se noen av sofaene fra Hjelmeland vi har inne:

Om du ønsker en sofa med lang levetid av godt norsk håndverk, anbefaler vi Hjelmeland.

Sofa fra Avensis til kampanjepris

Classic Møbler har sofaer i alle prisklasser. Den populære Avensis-salongen har en ordinærpris på 20.977 kroner, men hos oss kan du nå få den til 13.900,-.

Avensis salongen kan leveres som stol, 2-seter, 3-seter og hjørne. Kappe følger med som standard. Du kan velge mellom flere ulike farger og mønstre, og mange velger ensfarget skrog, med mønster i sete og ryggputer.

Se flere bilder og spesifikasjoner av Avensis her.

Klassisk eleganse fra Queen – trendy sofa i velour

Den svært populære 3-seteren fra Queen byr på klassisk eleganse. Velour er populært som aldri før, og Queen får du i fire ulike farger: Dark grey, petroleum blue, muldvarp og beige.

Ønsker du uten nagler, se King-modellen.

Pris: 16.990,-

Se flere bilder og farger av Queen 3-seter i velour her.

Stilren hjørnesofa i grå eller beige

Ønsker du deg en stilren, moderne hjørnesofa som kan romme hele familien? Vi har Lancaster hjørnesofa til en svært god pris; 11.900,-

Se Lancaster hjørnesofa her.

Cambridge hjørnesofa med justerbar rygg

Hjørnesofaen fra Cambridge kommer i grått eller beige. De øverste nakkeputene er justerbare for maksimal komfort.

Stor hjørnesofa til 13.900.

Trenger du hjelp med innredningen? Vi hjelper deg!

Våre ansatte har mange års erfaring med møbler, interiør og innredning. En av våre dyktige interiørkonsulenter kommer gjerne hjem til deg, for å finne ut av hva som vil passe best inn i ditt hjem.

Vi kombinerer dine ønsker med vår kunnskap for de aller beste løsningene

Kom gjerne innom og ta en titt på vårt utvalg, så skal vi hjelpe deg med å finne drømmesofaen! Bestiller du før 1. desember rekker du å få ny sofa hjem til deg før jul.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål rundt sofalevering før jul. Kom gjerne innom våre butikker i Vestby eller Fredrikstad for å prøvesitte. Vi hjelper deg gjerne!